Hvad søger du efter...?
 
Favorit
Produkter
  • Gratis fragt over 499 kr.
  • Kundeservice 10.00-17.30 / 9878 0038
  • Gratis gaveindpakning
  • Fysisk butik

PERSONDATAPOLITIK
 

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

FANDANGO
Bredegade 5
9000 Aalborg
Danmark

+45 98780038
info@fandangoaalborg.dk

CVR-nummer:
39891581


 

BETALING

Alle priser er inkl. moms og øvrige afgifter. Priserne er dagspriser. Alle kontrakter indgås på dansk og efter dansk lovgivning.
Fandango modtager betaling med Visa, Dankort, Mastercard, Maestro og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra os. Betaler du med debetkort fx Visa Electron eller Mastercard Debet, kan din bank dog reservere beløbet på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Fandango opkræver ikke betalingsgebyr.
Fandango krypterer alle kortoplysninger med en SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse kortnummer eller andre informationer under transaktionen. Fandango kan ikke se dine fulde kortoplysninger.
Fandango modtager ikke bankoverførsel, med mindre det aftales direkte med os

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Fandango, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Fandango registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Alle informationer opbevares på en sikker server og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Fandango
Ved elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem vores betalingsudbyder OnPay. OnPay er godkendt til at håndtere et bredt udvalg af kortbetalinger.
Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
Under et køb beder Fandango om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af din ordre.
Vi indsamler og behandler desuden dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside

  • Gennemfører et køb

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

  • Anmelder vores hjemmeside

  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

  • Deltager i konkurrencer, events og lignende

På vores hjemmeside kan du give samtykke til, at vi må bruge din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Informationerne gemmes i minimum 5 år.
Fandango anvender cookies til styring af indholdet i din indkøbskurv. En cookie er en fil, som gemmes på din egen computer. Du kan til enhver tid slette denne cookie på din computer.
Fandango analyserer vores besøgenes adfærd på fandangoaalborg.dk. Dette gøres for at forbedre vores service. Hos Fandango anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
Jf. persondataloven oplyser Fandango på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning, i det omfang det ønskes. Den dataansvarlige hos Fandango Aalborg er Lise Bertelsen.  

 


HVOR LAGRES DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDoman A/S, som fungerer som vores databehandler. Personoplysningerne som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret hos DanDomains datacentre på servere i Danmark.

 

RETTIGHEDER

Du har disse rettigheder i forhold til persondata:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

 

COPYRIGHT

Alt indhold på fandangoaalborg.dk herunder tekster, billeder m.m. er beskyttet af ophavsretsloven. Kopiering eller anden brug af indhold fundet på Fandango må udelukkende finde sted efter skriftlig aftale med Fandango. Uautoriseret benyttelse af Fandangos billeder, tekster og lignende vil resultere i retsforfølgelse. Ønsker du at bruge nogle af Fandangos billeder, bedes du kontakte os for yderligere information.

 

FORBEHOLD

Fandango forbeholder sig retten til at afvise og annullere pakker og ordre ved mistanke om svindel.
Fandango forbeholder sig retten til at annullere ordrer på baggrund af trykfejl, udsolgte varer og systemfejl.

Besøg os på instagram @fandangoaalborg
Indkøbskurv
Redigér kurvTil kassen
Ingen varer i kurven.
Varer total: DKK
Levering
Redigér kurvTil kassen
0
DKK
Levering: