Hvad søger du efter...?
 
Favorit
Produkter
  • Gratis fragt over 499 kr.
  • Kundeservice 10.00-17.30 / 9878 0038
  • Gratis gaveindpakning
  • Fysisk butik

PERSONDATAPOLITIK


Ingen personlige oplysninger, der registreres på Fandango, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Fandango registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Alle informationer opbevares på en sikker server og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Fandango

Alle priser er inkl. moms og øvrige afgifter. Priserne er dagspriser. Alle kontrakter indgås på dansk og efter dansk lovgivning.
Fandango modtager betaling med Visa, Dankort, Mastercard, Maestro og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra os. Betaler du med debetkort fx Visa Electron eller Mastercard Debet, kan din bank dog reservere beløbet på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Fandango opkræver ikke betalingsgebyr.
Fandango krypterer alle kortoplysninger med en SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse kortnummer eller andre informationer under transaktionen. Fandango kan ikke se dine fulde kortoplysninger.
Fandango modtager ikke bankoverførsel, med mindre det aftales direkte med os


Ved elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem vores betalingsudbyder OnPay. OnPay er godkendt til at håndtere et bredt udvalg af kortbetalinger.
Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
Under et køb beder Fandango om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af din ordre. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige, for at kunne levere varen til dig. 
Vi indsamler og behandler desuden dine persondata, når du foretager dig følgende:
  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
  • Deltager i konkurrencer, events og lignende
På vores hjemmeside kan du give samtykke til, at vi må bruge din e-mailadresse og dit navn til udsendelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Det samme gør sig gældende i forbindelse med brug at kontaktformularen på vores hjemmeside.
Informationerne gemmes i minimum 5 år, hvorefter de slettes.
Fandango anvender cookies til styring af indholdet i din indkøbskurv. En cookie er en fil, som gemmes på din egen computer. Du kan til enhver tid slette denne cookie på din computer.
Fandango analyserer vores besøgenes adfærd på fandangoaalborg.dk. Dette gøres for at forbedre vores service. Hos Fandango anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
Jf. persondataloven oplyser Fandango på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning, i det omfang det ønskes. Den dataansvarlige hos Fandango Aalborg er Fandango ApS.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lander, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@fandangoaalborg.dk 


KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail: info@fandangoaalborg.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standard fortrydelsesformular 
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Fandango
Bredegade 5
9000 Aalborg
info@fandangoaalborg.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
_________________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________   Modtaget den: ______________________________
Forbrugerens navn: ____________________________________________________________
Forbrugerens adresse: __________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: __________________________________________    Dato:_________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)



COPYRIGHT

Alt indhold på fandangoaalborg.dk herunder tekster, billeder m.m. er beskyttet af ophavsretsloven. Kopiering eller anden brug af indhold fundet på Fandango må udelukkende finde sted efter skriftlig aftale med Fandango. Uautoriseret benyttelse af Fandangos billeder, tekster og lignende vil resultere i retsforfølgelse. Ønsker du at bruge nogle af Fandangos billeder, bedes du kontakte os for yderligere information.

Handelsbetingelserne er sidst opdateret 30-10-2019

 

Besøg os på instagram @fandangoaalborg
Indkøbskurv
Redigér kurvTil kassen
Ingen varer i kurven.
Varer total: DKK
Levering
Redigér kurvTil kassen
0
DKK
Levering: